SK Teknikk AS

Om oss

SK Teknikk startet opp i Bergen i 1980, under navnet Mini Musikk, som en bruktbutikk for lydutstyr. Oppstarten skjedde i Aurora sine lokaler i Håkonsgaten 82a. Aurora var en platebutikk som i hovedsak importerte og solgte reggea musikk. Aurora ble lagt ned i 1980 og dette var også det siste året med salg av plater i disse lokalene. I 1981 ble de første gitar effektene importert, etter dette ble også import av utstyr en viktig del av firmaet. Dette var i hovedsak utstyr som Vox og Marshall fra Rose Morris i London.

I 1982 ble de første mobile diskotekene fra Soundout importert, og utleie av disse startet. De mobile diskotekene bestod av to platespillere, en mikser og to mono forsterkere på 300W stykket – Det hele i en kasse! Som høyttalere ble det brukt Turbosound. Samme år ble det også importert en del lysutstyr, og det første mobile lysanlegget bestod av 12 Parkanner og ble kjøpt inn i 1982. Dette ble i hovedsak brukt som lysanlegg for Allison.

I 1995 ble det siste butikkutsalget lagt ned i Bergen, og det ble satset på utleie og installasjon. Samme år ble det åpnet en avdeling i Kongsberg. Hovedfilosofien til Mini Musikk var å kunne levere utstyr til alle prisklasser, og la nye/ukjente band få leie profesjonelt utstyr til en billig sum. Prisene ble i hovedsak satt etter betalingsevnen til kundene.

I 1996 ble det kjøpt inn to mobile scener samt en del bevegelig lysutstyr til utleieavdelingen, og Mini Musikk kunne gjøre totalproduksjoner. I 1998 ble det startet en salg og utleie avdeling i Grimstad, og i 2004 ble Bergensavdelingen på nytt gjennåpnet. Denne er i dag hovedsete for salg og installasjon. I 2000 ble utleieavdelingen oppdatert med lydutstyr fra bl.a. Stage Accompany, Soundcraft, TC, Shure, osv. for også å kunne gjøre jobber for de mer kvalitetskresne brukerene.

I 2000 ble det inngått avtaler om import av AV-utstyr, Skummaskiner, Laser, Røyk, Bevegelig Lysutstyr, Rekvisita, Høyttalersystemer og Lyseffekter. Alle disse produktene finnes også til utleie.

I 2009 skiftet Mini Musikk navn til SK Teknikk.

I 2015 kjøpte vi opp vår gamle samarbeidspartner Stage & Sound / Gorilla Group som holdt til i Oslo.

Gjennom årene har SK Teknikk bygget seg opp til å bli en komplett leverandør av tekniske tjenester, og er mye brukt til teater, festivaler, konserter og eventer. Vi har over 30 års erfaring og flere tusen utførte oppdrag bak oss.